Enrollment Site Page
Start of menu
Close Menu
Kies Taal
De volgende voorwaarden zijn specifiek ten
  Waarom hebben wij deze informatie nodig?
  Wat gaan wij met deze informatie doen?

Actievoorwaarden:
De volgende voorwaarden zijn specifiek ten behoeve van bovengenoemde actie:
Deze aanbieding is persoonlijk en geldt alleen voor Nederlandse American Express Cardmembers die deze aanbieding hebben ontvangen en zich hebben aangemeld via de link. De exclusieve aanbieding van € 5.- retour na het bereiken van besteding van minimaal € 10.- met uw American Express Card (zie: https://www.americanexpress.com/nl/voordelen/shopping/hema.html). Deze aanbieding is eenmalig geldig en wordt binnen 5 werkdagen na de aankoopdatum automatisch bijgeschreven op het account van de hoofdkaarthouder na bereiken van de besteding van minimaal € 10.- maar kan tot uiterlijk 90 dagen na einddatum campagne worden bijgeschreven. U ontvangt € 5,- retour bij een totale besteding van minimaal € 10,- van 28 november 2019 tot en met 19 december 2019 bij HEMA. 
• De minimale besteding van € 10,- geldt voor een of meer transacties met een eenmalige teruggave van €5,- per geregistreerde Card. 
• Een uitgekeerd bedrag wordt gedebiteerd als de aankoop wordt geretourneerd of geannuleerd. 
• Deze aanbieding geldt uitsluitend voor aankopen in Euro (EUR) op uw geregistreerde Card, inclusief een American Express Card geregistreerd binnen een mobile payment wallet betaalsysteem. 
• Het aanbod is niet geldig voor andere Cards die op uw naam staan geregistreerd en is niet geldig voor transacties die via externe betaaldienstverleners zijn betaald.  
• De aanbieding geldt uitsluitend voor leveringen van bestellingen binnen Nederland. 
• Het aanbod is uitsluitend geldig voor de geselecteerde Cardmember die deze aanbieding heeft ontvangen per e-mail. 
• De aankoop dient aantoonbaar op het Card account van de voor deze campagne geregistreerde Card member aangekocht te zijn in de periode van 28 november 2019 tot en met 19 december 2019 om van de aanbieding gebruik te kunnen maken. 
• Indien HEMA uw Card niet heeft belast binnen de bovengenoemde campagne periode vanwege bijvoorbeeld vertraagde levertijd kunt u geen gebruik maken van deze aanbieding.
 Voor de volledige voorwaarden van de aanbieding en meer details over de aanbieding en korting, Door te klikken op Doorgaan stem ik in met de voorwaarden Klik hier.

Enrollment Site PageEnrollment Site Page

Enrollment Site PageEnrollment Site Page